MAROKANSKO KUPATILO

Monday, January 16, 2017


Već sam na Instagramu objavila ovu fotografiju i navela nekoliko bitnih informacija vezanih za Marokansko kupatilo. Ali evo prilike da napišem nešto više o samom tretmanu.

Ovo je idealan tretman za dušu i tijelo, pogotovo tokom zimskih dana kada smo svi posebno pod stresom, zima nam je, osjećamo se umorno, potrebno nam je sunca (toplote), koža nam je dehidrirana, itd itd. Vi navedite razlog. Meni kojoj je non stop hladno, ovaj tretman je došao kao šlag na tortu.

Obzirom da sam pozirala cijeli dan, u tankoj, ljetnoj haljini, na snijegu, na ledu, moje kosti su promrzle do te mjere da sam ulicom hodala kao pingvin. Onako se teturala, i drhtala, i sanjarila o plaži, moru..

Međutim, nema tog tretmana u Herbal Spa koji to ne može riješiti. A jedan od njih je definitivno tretman kakav dobijete u Marokanskom kupatilu.

I ne, ovde Herbal Spa ne staje. Pogledajte stranicu, pa sami prosudite. Toliko tretmana nude da se prosto ne može odlučiti. Link imate gore iznad ;)

Marokansko kupatilo je kombinacija saune i pilinga, i odličan je za ljude sa slabom cirkulacijom, a takođe je idealan vid relaksacije.

O osoblju neću ni da pričam. Apsolutno nema potrebe. Otiđite sami pa procijenite!

Prvo što se radi jeste nanošenje Marokanskog sapuna, koji dubinski čisti vašu kožu. Sve to pod parom, kako bi se pore otvorile i koža se dubinski pročistila.
Onda se koza masira Lifa rukavicom, i tako mozete reći bye bye odumrle stanice. No more rough skin.
I tu se ne staje. Slijedi najbolji dio a to je nanošenje čokolade na cijelo tijelo.. toliko dobro miriše, pa pravi raj.


Sve se ovo radi pod parom, kako bi se pojačala cirkulacija, koža se opustila i pročistila iznutra.

Obzirom da je meni koza jako osjetljiva, nakon ovog pilinga se blago zacrvenila, što je i normalno pri svakom pilingu. Ali, i za to se ima riješenje. Na kraju vas naprskaju ružinom vodicom. Pa, koža postane toliko mekana da je to nevjerovatno.


Ovakav tretman mi je vratio energiju, a sigurna sam da mi je poboljšao i san! Jer sam nakon njega zaspala kao beba :)Kakva su vaša iskustva sa Herbal Spa centrom?
Jeste li bili ranije? I koji su vam tretmani omiljeni? Želim da znam :D I obavezno mi javite ukoliko i vi probate Marokansko kupatilo!


1 comment:

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS