Flattering Tulle

Sunday, December 6, 2015

Hello lovelies,
once again, Angelica wears tulle skirt. I have a bunch of older posts of me wearing tulle skirts, and I have to confess that I'm obsessed with them. The more layered the better. This time, I received the burgundy one, which is asymmetrical. It's shorter on the front side and a little bit longer on the back. I could not wait to show it in an outfit post, so I wore it underneath the coat. I don't like layering loads of stuff underneath the coat, so I chose to wear corset underneath the skirt. It could go just right with the simple jumper.
I can not wait to wear it during spring, with some high heel sandals or stilettos.
                                                                                                                                                                           
Corset-H&M
Booties and Bag-Zara
Skirt-Shape4you
Winter hat-Stradivarius

9 comments:

 1. Kao princeza, cizme mi se posebno dopale :))

  ReplyDelete
 2. Neću ni pitati koliko si se smrzla :D divno izgledaš, boja suknje je posebno dobra!

  ReplyDelete
 3. Jedno konkretno pitanje. Navodiš da je kaputić sa Rosewholesale, pa me zanima kako ide kupovina preko te stranice, jer imaju zanimljivih vintage haljina po nevjerovatnim cijenama. Koliko traje isporuka i je li proizvod stvarno onakav kako navode i da li je poštarina previsoka? Hvala ti unaprijed.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eh ovako, kupovina preko Rosewholesale je jako jednostavna. Plaćaš preko paypal računa, a poštarina ti zavisi od proizvoda. Što je proizvod kvalitetniji i skuplji to je poštarina veća. Cijene proizvoda su prejeftine, medjutim poštarina nekad ispadne otprilike kao i proizvod pa i ne bude toliko jeftino. Uglavnom, oko 10-15 dolara bude poštarina. Meni je stiglo za nekih 25 dana, najkasnije stigne do mjesec dana. Stvari stignu slične kao na slikama. Na slikama izgledaju mnogo ljepše. Nekad mi stignu identične, malo pogužvane, što je normalno, a nekad se baš razlikuju od onoga što je prikazano na stranici. Nadam se da sam pomogla ;)

   Delete
  2. Hvala ti puno na brzom odgovoru!:)

   Delete
  3. Hvala ti puno na brzom odgovoru!:)

   Delete

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS